Help

Help

De redactie van de Dienst Terugkeer en Vertrek besteedt de uiterste zorg aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbieden van de informatie op deze site.

Documenten op deze site

Deze site biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Beeldmateriaal

De als illustratie gebruikte beelden op deze site zijn afkomstig uit algemene beeldbanken van de Rijksoverheid. De personen op de beelden hebben geen enkele relatie met het terugkeerbeleid van de Dienst Terugkeer en Vertrek. Herkent u uzelf of een familielid en heeft u problemen met vertoning op deze site, neemt u dan contact op met de redactie via info@dtv.minvenj.nl.

Video's op deze site

De video's op deze website zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). U kunt de video's ook downloaden (MP4). Klik hiervoor onderaan de videospeler.

Hij/zij

Daar waar sprake is van ‘hij’ en ‘zijn’ dient tevens ‘zij’ en ‘haar’ te worden gelezen.

Vragen of opmerkingen over deze website

Vragen, opmerkingen en/of suggesties over (de werking van) deze website zijn van harte welkom via info@dtv.minvenj.nl.